29 september 2010 - Magbilder

Jag lovade er ju magbilder idag o här kommer dem inkl bilder från det första ultraljudet:


 
Här kommer först bilder från ultraljudet - vi har även beställt ett 3D/4D-ultraljud i Gbg
Då får vi dessutom reda på om det är en liten tös eller en liten grabb därinne <3




Nu har vi hunnit komma till vecka 20 ...



... och är alltså halvvägs :)


29 september 2010 - Tripp till Jönköping

Tjolahejsan på er alla!!


Då var det onsdag idag o som vanligt ett späckat schema med plugg, mys o aktiviteter. Jag kommer precis från min kommande VFU-plats där jag ska tillbringa fem veckor nu i höst – det var såå mysigt o de höll på att baka en äppelkaka med frukt från gården :)
Annars idag så har jag lovat sonen att hämta honom efter lunch då vi ska till Arenan o bada av oss lite, vi skulle gjort detta igår (fast då på Rosenlundsbadet) men planerna ändrades o vi får ta det idag istället.


Igår ja; dagen blev inte som jag tänkt mej utan sambon mådde sämre o då det inte blev något nattjobb för honom så fick sonen stanna hemma igår. Jag kände att han behövde komma ut lite så vid typ halv tio igår förmiddag begav sig jag o sonen mot Jönköping och Ikea samt A6. Det blev lite shoppat bla fick sonen en radiostyrd polisbil, en tunn mössa att ha under hjälmen när vi tar våra promenader med hans kickboard, han fick även som han ville o vi käkade på McDonald’s. Dessutom gav jag mamma ångest då jag införskaffade årets tre första julklappar *hihi* jag brukar alltid vara tidig med detta så jag förstår inte varför hon stressar upp sig – jag gillar att planera o få saker gjorda i tid :P

På vägen hem köpte vi tårta för att fira mina o sambons sex år tillsammans (då resten av familjen inte är hemma på lördag blev firandet framskjutet lite). När vi väl kom hem lagade vi dagens maträtt; köttgryta, ris o grönsallad *mums* det blev även, som sagt, sedan tårta o en liten promenad med mamma, sonen o hunden :) trevligt med lite sällskap, till skillnad från i måndags då jag gick en långpromenad själv!
Efter tårtan o promenaden hoppade sonen i säng o jag kollade på House samt CSI, sedan läggdags för även mej o det var tisdagens bravader det.


Nu blir det att ta en kort fika med kaffe o resterande tårta samt läsa en bok till nästa veckas ena seminarium!
Det har varit struliga kvällar med sonen o hans drömmar men nu lovar jag att magbilder kommer senare idag/ikväll.
XoXo /E



Imorse var det frost när jag o sonen knatade iväg till förskolan - äntligen höst på riktigt <3


27 september 2010 - Promenad i höstens färger

Hej hej!

Idag har jag o Annelie suttit med vårt examensarbete o fixat lite inför våra stundande intervjuer :P
Annars idag har jag o sonen varit på en underbar höstpromenad i alla färger o löv!!

Här kommer några bilder: 


  
Sonen in action på sin finfina kickboard <3



Det är JÄTTEKUL med löv <3


  
Fick tag i några superhöstiga bilder - underbart :)
Jag älskar fina höstdagar med låånga promenader o kvällarna då man kan tända en brasa, fixa några koppar varm choklad (med riktig kakao o socker - inget fusk här inte) o sedan sitta under en filt med familjen o mysa vid tv:n <3 helt super!!


Men nog om det, veckan är fullspäckad med plugg o examensarbete (detta bl.a. imorrn). På onsdag ska jag hälsa på VFU:n, plugga och på kvällen ska sonen till barngympan :) han älskar detta o är såå duktig, mamma är stolt över sin lilla grabb - som numera växer så det knakar o blir så stor, så stor!!
torsdag är det skolan som gäller hela dagen plus att jag o Annelie ska hämta våra diktafoner som ska användas flitigt på fredag då vi ska göra våra intervjuer *nervös*

I helgen är det även där ganska fullt; på lördag ska jag, sambon o sonen ut o käka på Joe's Steakhouse i Skövde för då har vi varit tillsammans i sex år!! Älskar honom mer för varje dag som går, även nu när han ligger i sängen o snorar <3
Slutligen på söndag är det dags för Olivers dop (sonens lilla kusin o sambons systerson) där jag o sambon ska vara faddrar till denna lilla krabat :)


Bilder på stooora magen kommer ikväll, för er som önskar det. Då har det förhoppningsvis lugnat sig lite här hemma :)
XoXo /E


Sambon är helt inne i sin nya iphone4 :p t...

dsc00016 (MMS)

Sambon är helt inne i sin nya iphone4 :p tråkigt!!!


Nu är jag, mamma o hunden på min morfars g...

dsc00012 (MMS)

Nu är jag, mamma o hunden på min morfars grav! Vi satte upp några astrar med ormbunksblad:) det blev jättefint, eller hur?


RSS 2.0