Daniel o lillskrutt har byggt en koja - ha...

mms_img65218 (MMS)

Daniel o lillskrutt har byggt en koja - haha, underbart!!


Gårdagens bad för storfis o kusin Elsa - j...

mms_img11140 (MMS)

Gårdagens bad för storfis o kusin Elsa - jag o svägerskan badade endast fötterna o jag kan meddela att det var ganska svinkallt!?!


Gårdagens fina midsommarpojk :-D det blev ...

mms_img11136 (MMS)

Gårdagens fina midsommarpojk :-D det blev en ganska regnig midsommarafton med många glada skratt, mys under läckande parasoll o bad för kusinerna!!


Alwins favvoleksak; en blå diskborste från...

mms_img21474 (MMS)

Alwins favvoleksak; en blå diskborste från Ikea, kostar hela 9 spänn :-D


Lillskrutt har just badat :-D kolla in han...

mms_img21471 (MMS)

Lillskrutt har just badat :-D kolla in hans finfina frilla!!


Storfis har gjort ett tappert försök att s...

mms_img21468 (MMS)

Storfis har gjort ett tappert försök att sätta på lillskrutt sina strumpor :-D


Nu är vi på äventyrsgolf vid slussen i Fal...

mms_img54558 (MMS)

Nu är vi på äventyrsgolf vid slussen i Falun o ser vem av mej o Daniel som vinner dagens utmaning! Senare blir det glass vid cafeet :-D


Kvällsmaten idag bestod av lax, färska räk...

mms_img54554 (MMS)

Kvällsmaten idag bestod av lax, färska räkor, skagenröra o färsk baguette - mums :-D nu är det dags för filmen Draktränaren, chokladmoussetårta o godis


Man blir törstig av att leka i flera timma...

mms_img54551 (MMS)

Man blir törstig av att leka i flera timmar, vrakpris på en hel kanna saft för 20 spänn :-D kanske en superidé för Stellas lekland där hemma att ta fasta på?!? För övrigt fyller ägaren av denna blogg hela 24 år idag o detta ska firas med lax- o skaldjursfrossa ikväll framför en bra film med de finaste grabbarna <3


Lillskrutt ligger i pappas knä o myser <3 ...

mms_img54545 (MMS)

Lillskrutt ligger i pappas knä o myser <3 storfis ligger i sin säng o sover!!


Nu är vi på Sportys lekland som ligger i F...

mms_img54548 (MMS)

Nu är vi på Sportys lekland som ligger i Falun :-D hittills har vi lekt i bollhavet, åkt rutschkana, fikat, hoppat studsmatta mm. Storfis trivs som fisken i vattnet o lillskrutt pratar med bebisen vid bordet mittemot!!


Kvällen har bestått av filmen Megamind, ch...

mms_img54542 (MMS)

Kvällen har bestått av filmen Megamind, choklad o mys med den lilla underbara familjen <3 till kvällsmat blev det fläskfile, potatisgratäng o sallad med fetaost!!


Idag har jag o storfis målat varsin teckni...

mms_img54539 (MMS)

Idag har jag o storfis målat varsin teckning föreställande Bamse - superfina blev de :-) aja, annars har vi hunnit med att titta på regnet utanför, käka frukost, diska o kolla på den fjärde Shrek-filmen!! Nu har iaf strömmen gått i huset pga renovering så nu blir nästa problem lunchen, några förslag på kall mat?!?


Kvällens middag a la Daniel, panerad panga...

mms_img54535 (MMS)

Kvällens middag a la Daniel, panerad pangasusfile med kokt potatis, ärtor o citronskiva!!


Idag har lillskrutt vänt sig från rygg til...

mms_img54531 (MMS)

Idag har lillskrutt vänt sig från rygg till mage, så nu är det aja baja med att lämna honom ensam vid skötbord o sängar!! Lillskrutt blir stor <3


Storfis meddelade just att han fixat ett e...

mms_img54528 (MMS)

Storfis meddelade just att han fixat ett eget rum hemma i Falun o när han visade så var hans nya rum ett skåp i köket bredvid spisen *urgulligt* haha, min lilla uppfinnare. Så nu sitter han därinne med en ficklampa o målar i sin nya målarbok!! Annars idag har vi mest myst o dessutom hämtat megaprutt på jobbet i Vika eftersom han imorse vid fem åkte rullskidor till dagens arbete... Är han knäpp eller bara helt kokt?!?


Åhhh, vad sugen man blir på frukost när Al...

mms_img54525 (MMS)

Åhhh, vad sugen man blir på frukost när Alwin lägger en megapizza på hela mej - blir storstädning av Evelina ikväll!! Aja, min kräkskrutt är glad iaf o storfis som inte kan sluta skratta :-D mina fina grabbar <3


Har nu gått en bana med orientering i Hosj...

mms_img54521 (MMS)

Har nu gått en bana med orientering i Hosjö på hela 2 km fågelvägen - efter någon liten omväg hamnade vi till slut i mål! Jag fick äran att läsa kartan o hålla koll på kompassen, Daniel tyckte att jag skötte mej hyfsat bra. Nu ska vi hem o käka kasslersallad med pasta - mums :-)


Lillskrutt ligger på golvet i köket o prat...

mms_img51237 (MMS)

Lillskrutt ligger på golvet i köket o pratar för fullt med sina fötter :-D annars idag tänkte vi bege oss till en lekplats en stund för att släppa lös storfisen, det är behövligt för hans överskottsenergi. Nu ska jag plocka undan frukosten o försöka få lillskrutt att vila en stund innan lekplatsen hägrar <3


Köpte även dessa supertuffa jeansshorts ti...

mms_img74138 (MMS)

Köpte även dessa supertuffa jeansshorts till storfis i strl 122 på Lindex för 179 kr... Snajsiga va?!? Aja, nu ska jag o sambon se om vi kan få lite egentid i soffan framför dumburken <3 lycka till för oss!!


Nu har vi kommit hem efter en lååång prome...

mms_img74135 (MMS)

Nu har vi kommit hem efter en lååång promenad på ca 4 km, har dessutom hunnit med att käka kvällsmat o lägga storfis! Väl i stan hann vi med att käka glass, fika o shoppa några bodysar till lillskrutt - alla i strl 74, utom den med elefanter som är i strl 68 :-) Allihop var på rea o kostade 50 spänn styck på Lindex!!


Haha, sömntutan min! När jag kommer in i s...

mms_img74131 (MMS)

Haha, sömntutan min! När jag kommer in i sovrummet för att hämta lillskrutt, vad har hänt då? Jo, han har SOMNAT :-D jaja, det får gå iaf!!


Medans jag nu ändå håller på att minnas al...

mms_img74128 (MMS)

Medans jag nu ändå håller på att minnas allt som jag glömt lägga upp här på bloggen så visar jag nu denna gps-klocka som sambon fick i för tidig 25-årspresent - en Garmin Forerunner 310xt :-) jag tänkte nu testa denna på vår promenad för att se hur lång den blir, detta ska man nämligen kunna kolla med hjälp av klockan!?! Aja, uppdaterar senare


Snart ska jag, storfis o lillskrutt gå mot...

mms_img74125 (MMS)

Snart ska jag, storfis o lillskrutt gå mot centrum för att möta upp vår underbara megaprutt - haha <3


Jag kom nyss på att jag glömt visa att syr...

mms_img74122 (MMS)

Jag kom nyss på att jag glömt visa att syrran övertalat mej att klippa lugg o numera säger verkligen ALLA jag möter att jag ser ut som min mamma :-P kul att syrran klippt så jag ser ut som typ 50?!? Haha, aja... Jag är nöjd iaf o det är ju hvuvdsaken!


Den regniga gårdagen spenderades mestadels...

mms_img74119 (MMS)

Den regniga gårdagen spenderades mestadels framför tv:n o wii :-D superkul!! När Daniel kom hem från jobbet gick vi en promenad via mataffären o det fina nappträdet jag visade igår. Idag ska vi ta en promenad ner mot stan för att möta upp Daniel vid gymmet o senare hem för att fixa mat o mysa!!


En vacker syn på promenaden i Falun :-D et...

mms_img36784 (MMS)

En vacker syn på promenaden i Falun :-D ett NAPPTRÄD


Storfis har just fått lillskrutt att sova ...

mms_img36777 (MMS)

Storfis har just fått lillskrutt att sova :-D min underbara hjälpreda <3


Nu ska vi fira sambons 25-årsdag, dock två...

mms_img36862 (MMS)

Nu ska vi fira sambons 25-årsdag, dock två månader för tidigt - förklaring följer senare!!


Dagens kinkmört!!

mms_img36859 (MMS)

Dagens kinkmört!!


RSS 2.0