28/3 2009 - Väx upp!

Hur f*n kan man stå som åskådare och gapa ut svärord och annan crap till domaren. Det är domaren som dömer, take it or leave it. Kan man inte acceptera detta så ska man inte titta på fotboll!
Jag säger bara: Väx upp, gamla människa!

Matchen mot Ekedalen slutade 1-1, men vi hade det mesta av spelet.


Earth Hour ikväll mellan 20:30-21:30, ställ upp för miljön!!!

Kommentarer
Postat av: Lene-Therese

Han är ju ledare i Stenstorp, gick därifrån i sin Stenstorp jacka och bara skrattade mig rakt upp i ansiktet. Det är mycket av en domare? Hade han dömt hade jag inte klandrat publiken men det gjorde han inte det blekaste. När en av era tjejer sprang in i en av våra, bakifrån, och ramlade och fick ont i foten, efter att hon skjutit iväg bollen, och han dömde frispark till er... Då gav jag upp. Orkade inte spela mer. Det blev ju liksom ingen match. Spelade ingen roll vad vi eller ni gjorde så blåste han ju åt er iaf. Tycker det är dålig stil och hoppas att vi får mötas i en rättvis fotbollsmatch i serien istället.



Bortsett från domaren som jag hatar mer än allt annat just nu så måste jag säga att du är sjukt bra i mål Evelina!!!! Trodde jag aldrig att du skulle vara så sjukt bra! Hade ni haft en sämre målvakt kanske vi hade kunnat göra ett mål till... men men. :(

2009-03-29 @ 13:16:51
URL: http://lenetherese.blogg.se/
Postat av: Evelina

Han är tränare för Valtorps IF:s damlag. Han hade bara lånat en jacka av oss för att hans var röd!

Tack för komplimangerna, du styr dina backar väldigt bra!

2009-03-29 @ 18:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0