31/5 2009 - Helgen som gått

FREDAG

Efter att jag hämtat sonen från dagis åkte jag hem till morsan för att hjälpa henne med de sista förberedelserna till syrrans konfirmation. Vi kokade pasta, ugnsbakade kyckling och packade allt som gick att packa dagen innan.

Innan matchen mot Ekedalen (för den som missat så vann vi med 2-0, det har blivit fel i serietabellen) hjälpte jag Anders att färga hans hår och morsan med hennes färgning samt slingor. Morsans resultat syns nedan, fint va???

     
Kolla in vilken simultanförmåga morsan har (färgar håret och kokar pasta samtidigt!!), hennes slingkit, den färdigkokade pastan och sonen som väntar på att det ska bli dags för Bolibompa.



LÖRDAG

Morgonen var ganska stressig och bestod mest i att hitta sina kläder, sminka sig, fixa till håret, äta lite frukost, köra syrrans konfirmandkläder till kyrkan samt få in alla i bilen.
Konfirmationen gick jättebra (har tyvärr inga kort, får ta de som morsan tog och lägga in vid ett senare tillfälle) och efteråt bar det av till kusinen och käka mat samt efterrätt. Till mat blev det kyckling- och pastasallad och till efterrätt ett antal tårtor (bl.a. choklad, cheesecake och hallontårta) MUMS!!

Efter att mottagningen var avklarad blev det bilen hem till morsan och väl där bestämde vi att det var grillväder (med andra ord sol, blå himmel och 30 grader på den inglasade altanen) Puh, det blev en sväng med morsan och Maria för att handla grillmat, dricka, godis och annat smått och gott :)

     
Sambon skålar med päronvodka, fruktsoda och vindruvor. Maria sitter och smilar medans brorsan sover i sin stol. Morsan ser lite förnärmad ut när Anders posar för ett bra foto. Sabon och sonen är lika som bär. Till mat blev det sambons favorit "stekpanne-potatis", grillat kött, grönsallad med fetaost samt vitt bröd med smör och ost. Till detta passionsfrukts-dricka <3



SÖNDAG

Dagen innehöll ännu en konfirmation och idag var det Michans tur. Jag, Limp och Emma gick tillsammans in i kyrkan och satt bredvid några andra av Michans kompisar samt Tilda och Oscar. 
Det var en jättefin konfirmation och Michan sjöng hela kyrkan till tårar - helt underbart Michan <3

Efter konfirmationen bar det av hem till familjen Andersson där det bjöds på en massa mat och dricka (LOKA Päron, hihi), superbra fixat A-K!!
Tyvärr var jag tvungen att dra mej ganska tidigt för vi skulle iväg och gratta sambons mamma på Mors dag.
Men Mich - må gud vara med dej <3

Eftermiddagen tillbringades hemma hos sambons mamma, pappa och lillasyster och det blev mycket sol, mat, mys och kärlek <3
 
 
Michan i sin superfina vita klänning med mycket blommor och presenter



Det var allt för denna gången!!!
XoXo /E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0